Dit is de Outlet Shop van www.OnlineSchoenenWinkel.nl

Online schoenen winkel
0
Uw winkelwagen
€ 0,00  |  Bestellen

develab


Goedkope Develab schoenen online

Goedkope Develab  schoenen

Develab is een kinderschoenenmerk dat staat voor kwaliteit. Zij koesteren de oude traditionele schoenmakerstradities en kijken daarbij vooruit naar de laatste trends in materiaal en design. De schoenen worden in Italië en Portugal geproduceerd met eerlijke basismaterialen zoals soepel leer en suède. Alle schoenen van Develab zijn voorzien van een stevige hiel en goede leest, speciaal afgestemd op de voeten van de Nederlandse kinderen.

Develab is een schoenenmerk voor de ondeugdende, fantasierijke en nieuwsgierige kids. Daarnaast zijn de schoenen ideaal voor kinderen om mee buiten te spelen, te rennen en te ravotten. Kortom met Develab kan het avontuur beginnen. De naam is dan ook een combinatie van de woorden ‘develop’ en ‘laboratory’ en symboliseren het beweeglijke, actieve en nieuwsgierige karakter van het merk. De pijl in het logo staat voor: wij gaan vooruit!

De collectie van Develab bestaat voornamelijk uit sneakers, klittenbandschoenen, halfhoge veterschoenen, bikerboots, laarsjes, sandalen en slippers.